KIRIKKALE
25°
02:49

İmsak'a Kalan Süre

Mehmet Koyuncu, yeniden Hacılar’a talip

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, ikinci dönem için yeniden belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Koyuncu, MHP’den Hacılar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.


MHP’DEN BAŞVURU YAPTI
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala siyasi kulislerde hareketlilik devam ediyor. Hacılar Kasabası’nda da mevcut belediye başkanı Mehmet Koyuncu, MHP’den ikinci kez belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulundu. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda kalabalık heyetle birlikte MHP İl Başkanlığına kadar yürüyen Koyuncu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BİZİM SEVDAMIZ HACILAR
Sloganlar eşliğinde parti binasına gelen Koyuncu, başvuru evrakını MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı’ya taktim etti. Koyuncu, “Yeni dönem için aday adaylık açıklama programımızı miting havasında gerçekleştirdik. Bizler gecemizi gündüzümüze katarak her gün aynı heyecanla Hacılar’ımıza hizmet ettik. Dünden bugüne 7’den 70’e bizlere desteğini gösteren, heyecanımıza ortak olan kıymetli hemşehrilerime ayrı ayrı hepsine çok teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda birliğimiz daim olsun. Bizim Sevdamız Hacılar” dedi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Koyuncu, yeniden Hacılar’a talip

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale büyükşehir mi oluyor?

İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi’nden ilk aday adayı Tekin oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48076

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171